Onze diensten

Het geheim achter ons succes

Waarom met ons werken?

Etocom is modern, creatief en werkt met de NIEUWSTE TECHNIEKEN. Etocom maakt gebruik van de nieuwste technieken zodat u uw klanten unieke ervaringen kunt bieden.

Een website moet meer zijn dan de standaard pagina’s met informatie en contactgegevens.
We onderzoeken hoe de website daadwerkelijk iets aan uw bedrijf toe kan voegen om zo de investering het snelst terug te verdienen.

     Het hele proces van strategie tot ontwerp en live gaan kent een                       gemiddelde doorlooptijd van 4-6 weken.       

     Slim eigen CMS met moderne functionaliteiten

 
Neem contact op!

Van concept naar product

Vanaf het eerste gesprek tot het uiteindelijke resultaat proberen wij de klant van dienst te zijn. Als er een klant binnenkomt met een concept voor een website dan nemen wij daar de tijd voor.

Het uiteindelijke resultaat is ook voor ons belangrijk. De klant wordt nauw betrokken in de verschillende fases zodat we op elk gewenst moment snel kunnen bijsturen.

Ook na oplevering van het product houden we contact met de klant om geregeld te evalueren.Wij denken graag mee met de klant om zo uiteindelijk een nog beter product te kunnen maken.

      Samen met de klant komen we tot het gewenste resultaat

      We denken kritisch mee over de verschillende mogelijkheden

Neem contact op!

Uw website volledig geregeld

Met ons eigen ontwikkelde CMS (Content Management Systeem) heeft u zelf de regie in handen. Even een nieuwe tekstpagina toevoegen is zo gedaan. Ook het plaatsen van nieuwe foto’s kunt u zelf eenvoudig doen zonder daar direct contact met ons over op te hoeven nemen. Met slimme modules maken wij het onze klanten makkelijk.

Ons CMS hebben we 100% zelf ontwikkeld en dit blijven we nog steeds door ontwikkelen om het nog beter te maken.

     U heeft zelf de regie in handen over uw eigen website

     Klaar voor gebruik op mobiele aparaten

Neem contact op!

SEO & SEA

Zoek Machine Optimalisatie is tegenwoordig van groot belang voor een website.  Zeg je website dan zeg je al gauw SEO. Hiervoor hebben wij een korte handleiding gemaakt met bepaalde richtlijnen voor het maken van een optimale pagina. Elke pagina kan via ons eigen CMS worden voorzien van de juiste title, tags en koppen.

     Zelf actief aan de slag met SEO

     Website SEO analyse

     Het verhogen van de online zichtbaarheid binnen uw doelgroep

Neem contact op!